Emneadmin adgangs- og ændringslog

Emneadmin adgangslog

Der kan være tilfælde hvor der er nødvendigt at se hvem har været inde i Emneadministration adgangslog og se hvem har lavet ændringer eller hentet data fra Emneadministration.

Når du åbner din Emneadmin adgangslog har du et hurtig månedoverblik. Du har så også mulighed for at vælge liste. Så kan du hvilke telefonnumre er blevet lavet ændringer på, hvornår og af hvem.

Ændringslog

Her kan du som administrator se hvilke ændringer er blevet lavet på kampagner, bruger, organisation osv.