Emne databeskyttelse

Denne funktion har vi udviklet for at hjælpe vores kunder med at overholde databeskyttelsesloven. Her har du mulighed for at få systemet til at finde et bestemt emne i systemet og få systemet til at glemme emnet. Du vil også kunne sætte emnet på blacklist hvor emnet ikke bliver ringet til igen.

Glem mig

Når du har trykket på Emne databeskyttelse, kan du søge på emnets telefonnummer.

Nu har du en liste over de kampagner emnet findes i og hvile data eksisterer på emnet og hvilke agenter har adgang til emnet.

Når du finder emnet, kan du trykke på "Glem" for at slette emnet.

OBS!

Der er ingen vej tilbage. Vi har ikke en Undo knap.

Alt personlige data på emnet vil være ændret og tilbage står er anonymt emne. Dette bevares for statistiks formål.

Blokér telefonnumre

Denne funktion gør det muligt at blokere fremtidig kontakt til telefonnumre og placere dem på en "Ikke ringeliste". Når du skifter til "Bloker telefonnumre" via knappen øverst, kan du blokere numre.

Når du har blokeret et nummer, så sker det følgende.

Når emner importeres, bliver emnerne matchet op mod blokerede numre. Findes nummeret i listen over blokerede numre, bliver det importeret men låst så det bliver ikke ringet til.

Et telefonnummer behøver ikke blive blokeret for altid. Du kan indstille en udløbsdato på blokeringen.

Hvis du har mange numre du skal blokkere, har du mulighed for at samle dem i en enkel .CSV file, i den samme kolonne. Denne fil kan så blive uploaded og alle numrene bliver blokkeret på en gang.
Start med at klikke på "Upload fil", og følg derefter instruktionerne i indlæsningen i højre side af skærmen.