Afsendelsesopsætning

Periodiske rapporter og emnevisninger indeholder meget ofte de samme kolonner, og kun tidsperioden ændres. For at reducere et antal klik hver gang du har brug for denne rapport, har vi oprettet en "Afsendelsesopsætning". Dette giver dig mulighed for at konfigurere automatiserede e-mails med vedhæftede filer, der indeholder dine ønskede rapporter eller emnevisninger. Et klassisk eksempel er fredag aften salgsrapport hvor du vil sende ordren til denne uge til din kunde.

Vælger du Afsendelsesopsætning under Administration kan finde dine aktive Rapportplanlægning eller oprette nye.

Når du opretter en ny rapport, trykker du på "+" oppe i toppen af den venstre kolonne i Afsendelsesopsætningen. Dette åbner op for opsætningen af din afsendelse.

Til at begynde mned så giver du din nye rapport et unikt navn du nemt kan identifisere I fremtiden.

Næst skal du sætte et Tidsplan.

Vælg  hvilken   Jobtype  (Emne  visning   eller  Rapport):

Vælg hvilken Emnevisning eller hvilket rapport du vil sende.

Vælg dine eksportindstillinger. Hvis du vælger CSV eller TXT, skal du vælge, hvilken separator og "tekstkvalificator" du vil have i filen. Du skal også vælge, hvilken type filkodning du vil have på output CSV- og TXT-filen. Desuden kan du vælge at beskytte dine output filer med adgangskode. Hvis du vælger din outputfil, der skal formateres til Excel (XLSX), har du kun mulighed for at tilføje en adgangskode, da ingen af de andre muligheder er relevante i dette tilfælde:

Til sidst skal du konfigurere e-mail indstillingerne:

Nu trykker du Gem og din Afsendlesesopsætning er klar.

Du kan deaktivere denne rapport hvis den er midlertidig unødvendig, det gør du under Tidsplan. Du kan også slette hvis denne Afsendelsesrapport er ikke længere relevant. Der kommer en Slet knap ved siden af Gem knappen.