Indstillinger

Administrationsindstillinger

Under menuen administration er undermenuen Indstillinger. Her finder du diverse indstillinger til systemet. Du skal være administrator til at have adgang til disse indstillinger.

Her kan du ændre:

• Indstillinger for adgangskode styrke
  • System pauser
  • Kontaktside indstillinger
  • Genvejstaster til kontaktsiden
  • Rapport indstillinger

Indstillinger for adgangskode styrke

Her kan du sætte regler op for dine medarbejdere til hvor stærk adgangskode skal være. Vær opmærksom på at nylige undersøgelser viser, at håndhævelse af en for kompleks adgangskode kan have den modsatte virkning, da brugerne føler, at de skal skrive adgangskoden ned, da det er for komplekst at huske. Denne Post-It note vil højst sandsynligt blive sat på et bekvemt sted, da brugeren har brug for denne adgangskode ganske ofte.

I Hero Outbound kan du bruge forskellige styrker af adgangskoden og endda variere styrken for forskellige hold og brugere.
Gå til "Administration" og klik på "Settings". Rul til området overskriften "Indstillinger for adgangskode styrke".

På billedet ovenfor kan du se 3 forskellige felter:
  1. Aktivér adgangskode styrke. Du kan sætte adgangskode styrke til på 3 niveauer:
    1. Virksomhed; Alle brugere i alle hold vil være forpligtet til at oprette adgangskoder med den konfigurerede styrke
    2. Organisation; Du kan indstille forskellige styrker for de forskellige teams i din organisation
    3. Bruger; Du kan indstille styrke kriterier for hver bruger individuel
  2. Vælg venligst krav til adgangskode, her har du 4 at vælge mellem
    1. Længde, adganskoden skal mindst være 8 tegn
    2. Store bogstaver, adgangskoden kræver mindst et stort bogstav
    3. Tal, adgangskoden skal indeholde mindst et tal
    4. Specialtegn, adgangskoden skal indeholde mindst et specialtegn (f.eks. ½§!”#¤%&/()=+ )
  3. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet "Alle overstående kræves", kombinerer du alle kriterierne, så adgangskoden skal have mindst 8 tegn, brug store bogstaver, indeholder mindst 1 nummer og mindst ét specialtegn. F.eks.: 1Cra2yPa§§W0Rd
Disse indstillinger gælder for nye adgangskoder. Gamle adgangskoder, der ikke opfylder kravene, vil fortsætte med at fungere. Hvis du f.eks. Klikker på "Glemt mit kodeord" og derefter bruger linket for at ændre adgangskoden, skal den nye adgangskode overholde styringsparametre.

System Pause

Her kan du aktivere diverse pause tilstand til dine bruger. Når brugeren er i pause, er systemet dæmpet, og de skal gå ud af pause tilstand for at fortsætte arbejdet. Hvis denne genstand ikke er tilgængelig for dig, skal du kontakte Herobase for at aktivere denne funktion på din virksomhed.

Kontaktside indstillinger

Der er et par forskellige måder at ændre kontaktsiden på, og det er her du angiver standard tilpasning, og på hvilket organisationsniveau kan tilpasningen redigeres.
Side layout kan være standard eller omvendt. Bemærk, at siden for resultat er altid centreret
Datavisningen kan være Standard, Centreret eller kompakt, hvor den kompakte visning placerer ledermasterdataene i to kolonner.
Statuslinjens position kan placeres øverst eller nederst på siden.
Aktivér de forskellige muligheder og gå videre til kontaktsiden. Her kan du prøve hvilken løsning der passer bedst til dig og agenterne. Dette er også nævnt i artiklen Kontakt side layout

Aktivér  farvetema

Du kan ændre farvetemaet på kontaktsiden og ved skrivningen af dette dokument, der er 3 temaer at vælge mellem Original, Gråskala og Kobolt. På siden Administration / Indstillinger findes en menu der vælger temaet og også på hvilket organisationsniveau denne indstilling anvendes:
  • Virksomhed: Alle brugere i virksomheden får den indstilling, du vælger i denne menu
  • Organisation: Alle brugere får den indstilling, du vælger i denne menu. Du kan også ændre denne indstilling for hvert hold ved at gå til siden Organisation og vælge et hold. Til højre for organisationen træet finder du et link med navnet "Rediger org indstillinger [Team navn]". Når der klikkes, kommer dette link til indstillingerne for dette særlige hold. Indstil farvetemaet for holdet og alle brugere i det pågældende hold for at få det valgte farvetema.
  • Bruger: Samme som organisation med undtagelse af ændringer kan anvendes til individuelle brugere.

Indstillinger for teamet Team1 (der er 8 agenter)

- Settings for the team “SalesTeam1” where there are 8 agents

Indstillinger for en bruger kan findes nederst på siden, når du har klikket på en bruger i Organisationstræet

Frys positionen af dine dialer knapper

Nogle synes det er frustrerende når knapperne i opkaldspanelet (hvor opkaldstasterne er) bevæger sig rundt, mens du fortsætter gennem emner. I menuen Administration / Indstillinger finder du en kontrol, hvor du kan fryse alle knapperne på deres oprindelige sted. Det betyder også, at alle knapper er synlige, men kun dem, du kan bruge lige nu, er aktive.

Du kan også vælge på hvilket organisationsniveau denne indstilling gælder. Dette gøres ved at vælge Virksomhed, Organisation eller Bruger.

Hvis I vælger Fast, så ser det sådan ud på kontaktsiden:

Genvejstaster til kontaktsiden

Genvejstaster på kontaktsiden gør det muligt for agenten at bruge tastaturet til en række ofte brugte handlinger. Når der er aktiveret, er der et sæt standard tastaturgenveje, som kan ændres af en administrator. Indtast blot den ønskede nøgle eller kombination af nøgler, og klik på Gem.
Bemærk, at nogle nøgler og nøglekombinationer vil udløse handlinger inde i browseren (F12 og Ctrl + r for eksempel) kan derved ikke bruges. Se venligst brugervejledningen til din browser for at finde ud af, hvilke hotkeys der allerede er "taget".
Du bør også sørge for, at alle genvejstaster er unikke. Genvejstastkombinationen virker ikke, hvis der er mere end 1 med samme nøglekombination.

På siden Kampagnevalg er der også 2 genvejstaster, der kan konfigureres:

Rapportindstillinger

Her kan du tilføje en multiplikator for den samlede tid, der er logget ind i rapportadministratoren. Dette bruges typisk, når agenter har flere opgaver forbundet med lukning af et emne, men håndteres ikke i Hero Outbound kontakt side. For eksempel når emnet er lukket, skal agenten sende en bekræftelses-e-mail, opdatere et eksternt CRM-system, bestille en aftale til en rejsende sælger eller lignende. Disse aktiviteter håndteres ikke på kontaktsiden, og i rapportadministratoren kan du ikke spore dette arbejde.
Når du bruger denne multiplikator, bruges den faktor, du har indtastet, til at multiplicere de følgende kolonner i rapportadministratoren:
  • Antal timer i alt
  • Succes pr. Antal timer
  • Succes + Ikke interesseret pr. Antal timer
Multiplikatoren kan anvendes til Organisation, Team eller Bruger. Dette giver dig mulighed for at differentiere total tid i rapporterne for team/brugere, der kun arbejder på kontakt siden fra dem, der også udfører andre aktiviteter i forbindelse med lukningerne.
Bemærk, at multiplikator IKKE er tilføjet til kolonnen "Opkald - Samlet tidsforbrug på kontaktsiden". Bemærk også, at "Tidsforbrug" ikke påvirkes af multiplikatoren.