Favoritrapporter

De fleste telemarketing bureauer sender regelmæssigt visse rapporter, og det eneste der ændrer sig i disse rapporter er datoen eller måske holdene. Med favoritrapporterne kan du blot vælge disse særlige rapporter, og de vil være tilgængelige i dine favoritter. Valget sker ved at "hovedrejse" din rapport i rapportadministratoren:

Når du har valgt dine favoritter, skal du gå over til favoritrapporterne under Indsigt og vælge den rapport, du netop har spillet med. Nu kan du klikke på filtersymbolet i øverste højre hjørne, og filtreringsindstillingerne vises. I eksemplet nedenfor har jeg simpelthen ændret datafilteret fra "I dag" til "Denne uge", men du kan kombinere forskellige filtre for at opnå præcis den rapport, dine kunder har brug for.