Tidsforbrug

Tidsforbrug finder du under Indblik. Denne side præsenterer dig for et hurtigt overblik over, hvad brugerne bruger tid på.

Tidsforbruget per bruger logget ind i systemet i en givet tidsperiode (max 30 dage) vises som horisontale søjler.

Du kan begrænse visningen til en tidsperiode, men også på bestemte Teams ved at klikke på den øverste linje og vælge den Team, du er interesseret i, husk at trykke Tilføj når du har den ønskede tid og Team.

Når du har konfigureret den ønskede visning, kan du eksportere resultaterne til en CSV-fil til yderligere handlinger .

Der er 2 hovedknapper over søjlerne. Disse knapper giver dig mulighed for at sortere på "Kontakt side tid" eller "Ikke kontakt side tid". Søjlerne er opdelt i de forskellige aktiviteter, og du vil opdage, at aktiviteterne er farvekodede for nemmere forståelse.
Du kan også vælge, hvad du vil se på søjlerne ved at aktivere de forskellige visninger:
  • Opretter du flere pause typer, vil pause linjen deles i de forskellige pause typer, du har oprettet for brugerne
  • Procentvisning skifter mellem beregning af søjlen efter den aktuelle tid og procentdelen af den tid, der logges på
  • Vis andre handlinger skifter visning af administrativt arbejde, der ikke er direkte forbundet med opkald (Kampagne design, Mine genopkald, Opret emne, Rapporter, Nyheder osv.)
  • Brug Aktivitetsbaseret opgørelse, den skifter mellem to forskellige metoder at udregne tidsforbrug. Aktivitetsbaseret opgørelse udregner kun den tid hvor brugeren er aktiv i systemet. Dette er brugbart f.eks, hvis brugeren har andre aktiviteter, som ikke ligger i Hero Outbound, og brugeren samtidig glemmer at logge ud af systemet, så måles kun brugerens aktivitet, når denne er aktiv i systemet.

På den anden side er der brugere, der arbejder kontinuerligt i Hero fra den første log on og frem til de forlader kontoret. De logger ikke ud fra Hero Outbound i denne periode. Ved beregning af tidsforbruget for disse brugere er det mere fornuftigt at bruge hele arbejdsdagen uden at tage de faktiske aktiviteter ind på kontoen. Du vil tydeligt se forskellen, når du deaktiverer aktivitetsbaseret metode.

Tidsforbrug vs. Opkald - Sammenlagt tid på Kontaktsiden (Rapport)

Selv om de to funktioner måler de samme data, kan tidsforbrug præsentere dig til for yderligere data. I eksemplet nedenfor har jeg logget på Kontaktsiden og lavet et opkald med en bruger ved navn Anders Jensen. Hele processen tog kun ca. 28 sekunder. Herefter brugte Anders 3,38 minutter over en periode på 6 minutter til at gøre andre handlinger i Hero Outbound (læse nyhedsartikler, kontrol af genopkald og lignende).
Rapportkolonnen "Opkald - Samlet tidsforbrug på kontaktsiden" viser de 28 sekunder, der bruges i opkaldsaktivitetene Samtale, Forhåndsvisning, Opkald og Efterbehandling.

Hvis du fjerner fluebenet ved "Vis andre handlinger" ser du de samme tal som du har i din rapport på Anders total tidsforbrug på kontaktsiden:
Hvis du sætter hakket i "Vis andre handlinger", får du en grå linje frem som representerer den tild Anders brugte på andre aktiviteter i Hero Outbound. Præsis de 3 minutter 38 sekunder
Da handlingerne uden for kontakt siden fandt sted i brudstykker spredt over en 6 minutters periode, repræsenterer den præcise tid på 3,38 dårligt, hvor meget  disse aktiviteter faktisk tog. Derfor kan du nu aktivere indstillingen "Brug aktivitetsbaseret metode". Dette viser, at Anders udførte aktiviteter i 2 tidrummer på hver 4 minutter = 8 minutter: