Kampagneskabelon visninger

Kampagneskabelonvisning bruger du hvis du skal bygge en ny kampagne som skal indeholde nogle enkelte felter fra en allerede oprettet skabelon. På den måde behøver du ikke at oprette ny skabelon.
Før du går i gang med at bruge kampagneskabelonvisninger skal du have en eksisterende skabelon som indeholder alle de felter du skal bruge og mere.

Til at begynde med tryk på Menu punktet Kampagner og derefter på Kampagneskabelon visninger

Første gang du laver en Kampagneskabelon visning, er din liste tom. Tryk på "'+" til at oprette en ny.

Nu skal du vælge hvilken kampagneskabelon du vil lave visninger fra og derefter give din visning et Unikt navn og tryk Opret

Nu skal du sætte flueben ved de felter du gerne have med fra din skabelon til den bestemte visning. Tryk gem.

Når du har trykket på GEM, har du mulighed for at tilføje flere visninger bygget på den samme kampagneskabelon.
På det nedenstående billede har jeg oprettet en ny visning til at bruge når jeg følger op på Succes fra Spring kampagnen senere.

Nu skal vi sætte vores visning i brug.
Tryk på Kampagner og så Kampagneoversigt. Vælg din kampagne og tryk på Rediger.
På den første side, under kampagneskabelonvisning vælg din visning og tryk på Gem.

I Recruitment kampagnen er en trigger som kloner emner lukket som Success til at følge op på i Follow-up kampagnen om 2 måneder. Her er jeg kun interesseret i at bruge felter fra min oprindelige skabelon, derfor vælger jeg den visning som jeg har tilføjet ekstra til Follow-up.

Nu har kan du køre 2 kampagner bygget på den samme skabelon men med to forskellige visninger af felter på kontaktsiden.