SMS skabeloner

Lige som e-mail-skabeloner er der også mulighed for at oprette SMS-skabeloner.
Du finder SMS skabeloner under menuen Kampagner.

For at lave en ny skabelon, tryk på SMS skabeloner og så på det røde "+".

Dette ligner meget det du kender fra oprettelse af e-mail skabeloner.
  • Først giver du din skabelon et unikt navn. Navnet skal være ment at forstå for agenten som skal bruge skabelonen.
  • Det næste felt, Beskrivelse, er ikke obligatorisk. Men der er godt at sætte nogle ord som beskriver denne skabelon.Husk at sætte hak i Aktiv hvis skabelonen skal være aktiv med det samme.
I næste fane, SMS, skal du indtaste hvem afsenderen er.
Her skriver du din besked til kunden. Du kan bruge flette felter herind.

Når du er færdig så trykker du på "Gem"
Du kan sende SMS fra en knap på Kontaktsiden ellers automatisk via Triggers.