Kalender i kampagneskabeloner

For at kunne følge denne vejledning skal du først følge vejledningen om oprettelse af ny kalender.
Når du har følg denne vejledning kan du tilføje kalender i en kampagneskabelon.

Alt du skal gøre er at tilføje de relevante felter i skabelonen.
I forbindelse med kalender så er der 3 felter (Datatype), du kan bruge i skabelonen:
  • Møde ID, tilføjer knap på Kontaktskærmen til Kalenderen. Dette kan gøres som en del af Stamdata felter eller under Resultat data felter
  • Mødetid, denne angiver på mødetiden efter agenten har booked tid. Dette felt kan f.eks. flettes ind i E-mail.
  • Kalenderkode, når du oprettede kalender, gav du den en kode. Den kommer herind, og kan bruges til eksport eller til at flette ind i E-mail.