Eksportere til andre formater

Når du skal eksportere emner fra Emne administrationen kan du ændre hvilken filformat du vil eksportere.

Eksportere til:

• Excel
  • CSV
  • TXT

Fleste stader i Hero Outbound hvor du kan eksportere data, har du muligheden for at vælge hvilket data eksporteres og hvilket format filen skal være i. Du har også mulighed for at tilpasse hvilken encoding du vil have din fil (UTF 8 Unicode, ISO-8859-1 Western European, Windows 1252 Western European).

Når du eksporterer din rapport eller emner, vælg hvilken format, hvordan det skal adskilles, og hvilken encode fra de relevante pluklister og tryk på Eksport.