Kalender på kontaktsiden

Efter du opretter en  kalender og bygger din  kampagneskabelon med mødebooking, kan du begynde at bruge Booke møder på kontaktsiden.

Hvis du har sat en Møde ID bland dine Resultat data felter, ser du denne knap på kontaktsiden:

Når du så trykker på denne knap bliver du ført til den relevante kalender. Her kan du trykke på kalenderen hvor du vil have aftalen bliver sat og den bliver genereret. Minimum længde og tid mellem møder kan du styre. Noter at det er ikke muligt at ændre data i strid med det mindste antal sat op i Kalenderens indstillinger.