Hero Phone

Hvis din virksomhed har valgt at åbne funktionen "Hero Phone", vil du kunne bruge den indbyggede telefon som agentlinje. Du får se en boks med etiketten "Hero Phone" lige over det område, hvor du indtaster dit telefonnummer.

Hero phone er en type "soft phone", som bruger din internetforbindelse til at forbinde til agentlinjen. Alt du har brug for er:

• Et head-set forbundet til din computer med mikrofon
  • En webbrowser som supporterer "WebRTC"

Nu ved vi at følgende Browser supporterer WebRTC, men det kan flære været tilføjet efter vi har lavet vejledningen:

• Google Chrome v. 23+
  • Mozilla FireFox v. 22+
  • Opera v. 18+
  • Safari v. 11
  • MS Internet Explorer v. 15+

Vedhæftet denne artikel finder du vores seneste dokumentation om Hero Phone. I dette dokument finder du de tekniske krav til, at Hero Phone skal fungere korrekt. Hero_Phone_WebRTC_documentation

Du kan teste om din browser supporterer WebRTC på flere sider på Internettet.
Da vi skev denne artikel så var disse sider tilgængelige til at teste din browser og forbindelse.
https://webrtc.github.io/samples/src/content/devices/input-output/
https://test.webrtc.org/ (includes a  trouble shooter ).