Brugertilpassede rapporter

I Hero Outbound kan du tilpasse dine egene rapporter, og dele dem med en anden bruger. Denne artikel hjælper dig med at oprette din egen rapport som giver dig den data du har brug for i det format du ønsker.

Under hovemenuen tryk på Indsigt og derefter på Rapport Administration.
I højre side kan du se "Mine Rapporter". Der under ligger de rapporter du selv opretter eller er blevet delt med dig:

Til at oprette en ny rapport trykker du på "+Opret" til højre over "Mine rapporter".
Nu ser du en række sektioner med muligheder for tilpasning af rapporten. Som hovedregel behøver du kun at åbne/tilpasse de sektioner i rapporten, hvor du ønsker at afgrænse med et filter:
Projekt, Kampagner og emnepuljer
Hvis du ønsker at din rapport udelukkende fokuserer på enkelte kampagner eller projekter, kan du benytte dette filter. OBS!

1. Indtast et søgeord for at finde den ønskede kampagne eller emnepulje.
  2. Vælg en eller flere kampagner, puljer eller hele projekter. OBS! Kun Aktive kampagner og emnepuljer kan vælges

Under "Organisationsenheder" vælger du brugere eller teams
Tilpas denne sektion hvis din rapport skal afgrænses til enkelte teams og/eller brugere.

1. Søg efter teamets navn i søgefeltet
  2. Klik på det team eller den division du ønsker at filtrere på. Eventuelle underlæggende teams vil blive inkluderet

Dato og Tid

Her angiver du hvilken tidsafgrænsning du har brug for i din rapport.

OBS! Vælger du ingen tid vil rapporten inkludere data for dags

1. Vælg et dynamisk datointerval (eksempelvis "i går", "denne uge", "sidste kvartal" osv.) eller angiv et interval via drop-down vælgeren.
  2. Valgfrit: Angiv et tidsrum ved at trække i "slider" baren.

Emnestatus og Resultater
Her kan du filtrere på udvalgte Hero Outbound statusser og -resultater.
OBS! Dette er kun et filter, hvis du ønsker at vælge dine resultater som datakolonner, kan du gøre dette under ”Kolonner” sektionen.

Rækker
I sektionen ”Rækker” kan du for alvor tilpasse din rapport ved at vælge, hvordan du ønsker at gruppere datarækkerne.
Klik på + symbolet for at flytte en række fra venstre (tilgængelig) over til højre (valgt) – der kan vælges max 2.
De følgende eksempler forklarer, hvordan du kan gruppere datarækker i dine rapporter.

EKSEMPEL 1: Grupper per bruger / team
Få en datarække per bruger samt summering per team:

EKSEMPEL 2: Grupper per kampagne
Få en datarække med summering per kampagne:

EKSEMPEL 3: Grupper per bruger / team + Grupper per kampagne
Få en datarække per bruger per kampagne:

EKSEMPEL 4: Grupper per kampagne + Grupper per ugedag
Få en datarække per dag grupperet per kampagne:

Kolonner
Her kan du vælge hvilke KPI’er/data kolonner du ønsker at inkludere i din rapport. Brugertilpasning af kolonner er især en fordel hvis du jævnligt trækker rapporter med de samme kolonner.

Der er et stort antal kolonner tilgængelig – inklusiv de emneresultatfelter, der er oprettet i alle jeres kampagneskabeloner. Vi anbefaler derfor at du forsøger dig lidt frem for at finde nøjagtigt de datakolonner der matcher dine ønsker.

1. VALGFRIT: Søg efter specifikke kolonner
  2. Vælg kolonner fra venstre side (tilgængelige) over i højre side (valgte)
  3. EFTER BEHOV: Sortér rækkefølgen af de valgte kolonner – dette er særligt relevant hvis du skal trække data til at aflevere i et bestemt format i en Excel .csv fil.

Navngiv og gem din rapport

1. Indtast et navn til rapporten
  2. VALGFRIT: Tjek at rapporten ser ud som du ønsker ved at klikke på ”Vis” (ikonet med dokumentet) eller hent den i Excel .csv format ved at klikke på ”download” ikonet.
  3. Klik ”Gem indstillinger”

Nu vises din rapport i højre side af skærmen under ”Mine Rapporter”. Klik på rapporten for at trække den – eller klik på ”Redigér” for at fortsætte tilpasningen.