Standardrapporter

I Hero Outbound ligger nogle forud definerede rapporter. Dem kalder vi Standardrapporter. For at finde disse rapporter. Tryk på Indblik i hovedmenuen, derefter tryk på "Rapport administration".

I den venstre side af skærmen finder du et udvalg af Standardrapporter klar til brug

Standardrapporterne giver det mest anvendte data per dags dato.

Sådan trækker du en Standardrapport:

1. Klik på den rapport, du ønsker at se. Rapporten vil blive genereret i bunden af skærmen.
  2. 2.a. Klik på "Øje" ikonet for at se rapporten i en pop-up i din web-browser ELLER
    2.b. Klik på "Download" ikonet for at få rapporten ud i Excel (.csv) fil
    2.c  Klik kryds for at fjerne den fra listen

Standardrapporterne er først og fremmest et værktøj der kan hjælpe dig til at blive bekendt med rapporterne i Hero Outbound. Når du har fundet en eller flere Standardrapporter, som matcher dine behov, anbefaler vi at du laver en brugertilpasset version og gemmer den som din egen.

Sådan brugertilpasser du Standardrapporterne:

1. Klik på "Klon" ikonet til højre for Standardrapportens navn
  2. Følg vejledningen til "Brugertilpassede rapporter" og lav din egen