Rediger kampagneskabelon

Denne vejledning hjælper dig til at finde hvor du kan redigere i din kampagneskabeloner.
OBS! Alle kampanger der bruges denne skabelon bliver berørt af denne ændring
  1. Tryk på Kampagner og så Kampagneskabeloner
  2. På listen over dine skabeloner, find den relevante skabelon og vælg "Rediger"
  3. Indtast dine ændringer som når du opretter en kampagneskabelon
  4. Tryk på Gem

Du kan også finde den relevante skabelon ved at gå til din Kampagneoversigt, finde den relevante kampagne.

Når du trykker på kampagne navnet, så kommer informationer op i højre side om kampagnen, der kan du se hvilken kampagneskabelon blev brugt. Tryk på "Rediger" til højre ved skabelonsnavnet. Og du kommer til at kunne redigere skabelonen