Tilpas kampagneskabelon felter

Hvordan tilpasses kampagneskabelon felter

Kampagne skabeloner er tilpasset på 3 sider:
SIDE 1. Tilføj brugerdefinerede datafelter
SIDE 2. Definer regler for felter
SIDE 3. Definer felt afhængigheder (valgfrit)
Side 1: Tilføj brugerdefinerede datafelter

•   Klik på "Nye" for at tilføje et nyt datafelt

eller

•   Klik på at redigere et felt
  •   Nævn felter:

Datafelter har to navn poster:
1. Navn: Feltnavn vises til brugere på kontakt siden

2. Import navn: Felt Import navn kolonneoverskrift i datafiler (Excel CSV) for emnepulje import.
BEMÆRK: Hvis det efterlades tomt, det vil svare til feltnavn (cache bogstaver).

• Vælg datatype fra pick liste for hvert felt:

Feltdatatype vejviser (semantiske datatyper):
Picklist - Giver brugerne mulighed at vælge en værdi fra en liste af muligheder, som du definerer. Indtast mindst én plukliste muligheder i feltet "view navn" og flyt det til listen med vandret pil. Feltet med værdier er beregnet til upload formål, og hvis er det tomt, view navn vil være standardværdi. Du kan sortere rækkefølgen af pick indstillinger ved hjælp af de lodrette pile.
1. Skriv en plukliste mulighed i View navn
1.a  (Valgfrit) Indtast en eksportværdi. Hvis det bliver tomt, vil det svare til View navn
2. Flyt plukliste mulighed på listen med vandret pil
3. Rækkefølge sortering af pick indstillinger gøres ved brug af lodrette pile
Eksempel: Vælg liste med værdier for resultat feltet "Hovedresultat"

Afkrydsningsfelt - Giver brugerne mulighed at markere en "Sand" (markeret) eller "False" (umarkeret) værdi
Telefonnummer - telefonnummer er et obligatorisk emne data felt
Dato og tid - Tillader brugere at indtaste dato, dato og tid eller tid i forskellige nødvendige formater, der er defineret af dig.
Email - Tillader brugere at indtaste en e-mail adresse, som er valideret til at sikre en ordentlig format. Når du bruger systemets mail-funktion, er e-mail adresse indsættes automatisk i e-mail system.
Tekstfelter - Tillader brugere at indtaste bogstaver og tal. Du kan definere et minimum og et maksimum i antallet af tilladte tegn for hvert tekstfelt.
Talfelter - Aktiverer forskellige nødvendige formater til indtastning af numre
Ikke-tomme - Kræver at brugeren indtaster en værdi
URL - Giver brugerne et link, der åbner en web-adresse i et nyt vindue fra kontakt siden

1.   Kopier / indsæt URL (inklusive http://) fra det websted, du ønsker at linke til i feltet "URL-skabelon"
  2.   Valgfrit: Tilføj "|" symbolet efter URL'en-adresse efterfulgt af teksten, der skal vises på kontakt siden.

Eksempel: Link til google.com og indtast "Gå til google" på kontakt side

TIP: Det URL-felt gør det også muligt at indsætte emnestamdata felter automatisk i en online-formular. Fx overførsel af emne adresse i en søgning på Google maps eller emners for- og efternavn på LinkedIn profil søgning. Kontakt venligst Actimizer for at støtte oprettelsen af denne funktion.

•   Klik "Næste" for at gå til SIDE 2 og definere regler for de felter, som du lige har oprettet.

SIDE 2: Definer regler for felter

•  Vælg hovedresultat felt:

Vælg et felt fra plukliste, der vil være din vigtigste resultat felt. Feltet skal datatype pluklisten.

•   Kort resultater

Kortlægge dine resultat felt plukliste muligheder for at fire standard Actimizer resultater:
Succes = Sales, udnævnelse, indskrivning mv
Ikke interesseret = Emne afviser tilbud etc.
Ugyldig emne = defektet telefonlinje, forkert nummer, emne er konkurs mv
Ukvalificeret emne = Emne ikke passer ind målgruppen af dit tilbud / formål for at ringe
Eksempel: Fire brugerdefinerede hovedresultat felter kortlagt med Actimizer resultater:

• Vælg felter

Giver dig mulighed for at fastsætte regler for synlighed, obligatorisk mv. for de områder, der er oprettet i trin 1.
Valgmuligheder:
Upload - Dette felt bliver obligatorisk, når filer uploades
Resultat - Dette felt bliver obligatorisk for agent til at fylde op
Redigerbar - Feltet vil være redigerbar for brugere på kontakt side
Duplicate søgenøgle - Vælg hvilket datafelter til at omfatte i duplicate kontrol
Synlig - Feltet vil være synlig for brugere på kontakt siden
Lead ID - Angiver, at dette felt vil være ID post for emne. BEMÆRK: Dette felt vedrører webservice modul og skal arrangeres med Actimizer før det kan anvendes.

•   Vælg nøglefelter

Lead-ID - Vælg en af dine emnestamdata felter. Værdien i dette felt vil være det emne ID i Actimizer.
PrimaryPhone - Hvis emnestamdata felterne har mere end ét telefonnummer, skal du vælge hvilket telefonnummer felt skal ringes først.

• Vælg Importer af emne ejer (valgfrit)

Når du bruger emne ejerkode, det giver dig mulighed for at importere emnepulje filer direkte til brugerne med de specifikke ejerskab koder. For at bruge denne funktion, et entydigt ejerskab kode for hver bruger skal gives i "Organization" (Klik brugernavn og indsæt koden i feltet "Organization kode").
Eksempel: Indtast "Lead ejer" som Import / Kolonne navn. Navngiv en kolonne i dit emnepulje fil "Lead ejer" (skal være en præcis match) og give de enkelte bruger ejerkoder til emner med henblik på at distribuere dem direkte for brugeren efter upload.

•   Klik på "Se opsætning" for at se dine indstillinger som de vises på kontakt siden, når agent ringer til en emne.
  •   Klik på "Næste", når du er klar til at gå videre til felt afhængighed regler definerer på SIDE 3.

SIDE 3:Definer felt afhængigheder
Field afhængighed regler tillader at skabe felter, der vises, forudsat at salget rep vælger et bestemt resultat felt (eksempel vil følge).
Du kan tilpasse felt afhængigheder i henhold til dine behov. Herunder vil du finde en walk-through på, hvordan ét eksempel er sat op ved definering felt afhængighed regler.
Eksempel: Når agenten indtaster "Salg" i plukliste "Hovedresultat" på kontakt siden, afhængige, obligatorisk felt "Angiv salg" plukliste vises (dette felt inkl.plukliste muligheder skulle oprettes i trin 1):

Hvordan dette eksempel er blevet oprettet:

• Vælg "Angiv salg" (eller ethvert andet område, som du ønsker at gøre afhængig af et andet felt) fra pluklisten i højre nederste hjørne:

• Klik på "Ny"
  • Vælg "Hovedresultat" som felt til at gøre "Angiv salget" afhænge.
  • Indtast handlinger for området, herunder pluklist option, der gør den afhængige felt vises ("Salg")
  • Klik på    ikon at gemme og definere flere regler
  • Klik "Gem"

BEMÆRK: Du kan definere flere felt afhængigheder ved hjælp af disse trin.