Administrer funktionsrettigheder

Sådan håndteres funktionsrettigheder

Funktionsrettigheder kan indstilles for enheder eller for individuelle brugere.
BEMÆRK: Det anbefales at starte med at definere rettighederne for enhederne, da det lader dig "overskrive" dine indstillinger, så de gælder for alle brugere tilføjet under enheden.
Administrer funktionsrettigheder for organisatoriske enheder:

1.   Klik på navnet på enheden (hold eller division navn)
  2.   Klik på "Rediger Funktionsrettigheder for [navn enhed]" (link). Et vindue vil åbne med en liste over alle rettigheder til rådighed
  3.   Check (Klik) kasser at give / fjerne rettigheder. TIP: Peg med musen over hver ret til at se en forklaring
  4.   Klik på "overskrive" for at foretage indstillingerne gælder for alle brugere i enheden (Klik "Gem", hvis ændringerne kun gælder for en bestemt bruger / enhed)

Administrer funktionsrettigheder for individuelle brugere:

1.   Klik på brugernavnet
  2.   Klik på "Rediger funktionelle rettigheder" (link). Et nyt vindue åbnes med en liste over alle rettigheder til rådighed
  3.   Check (Klik) kasser at give / fjerne rettigheder. TIP: Peg med musen over hver ret til at se en forklaring
  4.   Klik på "Gem"