Tilføj organisatoriske enheder (hold eller afdelinger)

Du kan tilføje organisatoriske enheder (fx hold eller afdelinger) til at organisere brugernes rettigheder og roller.

Eksempel: Hoved virksomhedsledelse "SalesTeam 1" med underliggende team "SalesTeam1 SubTeam"

1.   Gå til "Organisation" sektionen.
  2.   Klik på din virksomheds navn i toppen af hierarkiet (eller team navn hvis nye team skal ligge under)
  3.   Klik på "Tilføj team nedenunder [Organisation/Team navn]" (i højre side af skærmen)