Gå til Kontakt (opkalds) siden

På kontaktsiden laver du det meste af dit arbejde. Her finder du alt data om emnet du snakker med, booker møder, sætter genopkald, og til sidst lukker emner.

Før du kan komme til kontaktsiden skal du indtaste et telefonnummer eller sætte hak i Hero Phone hvis i bruger den.

OBS! Hvis du bruger dit telefon, vær opmærksom på at dette skal være en fastnet telefon, og at den skal være fri til at modtage indgående opkald fra Hero Outbound serveren.

For at komme ind på Kontaktsiden tryk kontakt:
Til at begynde med, er din side ret bar. Hvis du ikke har ændret layoutet for din side har du din ringepanel i højre side, og resten kommer til blive udfyldt med diverse data, afhængig af hvordan kampagnen er sat op.

Ringe panelet

Dette panel er det område hvor du styrer dine kald. Her afhængig af dine rettigheder, begynder du og afslutter dine kald, laver brugerstyrede optagelser, og fortæller systemet om du har fået fat i telefonsvar. Lige nu har du bare en grøn ”Ring” knap. Inden du trykker på den har vi et par ting at gennemgå.

Ring op

På billedet kan du se hvordan kontaktsiden ser ud når du er forbundet til et emne. Til Venstre har du Emne stamdata, det er den data som er blevet indlæst med emnet, eller agenten har udfyldt. Her kan du også se Formål, Indblik og dine genopkald. I midten har du Resultat data. Det er den data udfyldes. Til venstre har du så dit ringe panel.

Vi vil bryde Ringe panelet ned i 10 sektioner og forklare i mere detaljer hvad hver sektion, knap og værktøj gør:

1. Hovedresultatet er altid en plukliste. Som tidligere nævnt så er det administrator på opgaven som har valgt hvilke muligheder skal stå. Typisk står der Ja tak, Ikke interesseret, Senere osv.) Når du har haft en dialog med emne som skal afsluttes. Vælger du 1 af disse muligheder, dette registreres som Hovedresultat på emnet.
  2. Trykker du på denne knap, afslutter du kaldet. Din agent linje er stadigvæk forbundet hvis du trykker på denne knap.
  3. Disse to knapper, Telefonsvarer og Ikke interesseret er en hurtig måde at komme videre, om du får fat i telefonsvar eller om din kunde er ikke interesseret i dit tilbud, så kommer du hurtigt videre til det næste emne ved at trykke på dem.
  4. Gem og næst (bliver til genopkald og næste) gør lige præcis som den siger. Den gemmer dit nuværende emne og henter det næste.
  5. E-mail og SMS er 2 måder at sende informationer ud til dit emne. Hvis du skal bruge dette, har din administrator lavet en e-mail/SMS skabelon som indeholder et standard mail som sendes fra din kampagne. Du kan altid tilføje tekst til den enkelte kunde før den sendes. OBS! Kontroller om der er e-mailadresse i det givende felt. Hvis ikke bed om de relevante informationer fra dit emne.
  6. Hvis du rammer en ”Interactive voice responce” (IVR) hvor en stemme beder dig f.eks. at trykke 1 til et eller 2 til andet, skal du åbne dial pad til at trykke på disse numre.Med dial pad åben kan du også trykke på nummertasterne øverst på din tastatur.Hvis din agent linje er en bordtelefon kan du også bruge tasterne på din telefon.
  7. På nogle kampagner bliver du bedt om at optage samtalen, hvor kunden accepterer salget. Hvis du bliver bedt om dette så trykker du på ”Rec”. Når du har trykket på knappen, så ændres den til ”Stop”, den trykker du på når du har fået den optagelse du har brug for.
  8. Når du ikke skal have et nyt emne igennem efter dit nuværende opkald, trykker du på denne knap. Dette afbryder din agentlinje Efter at du har afsluttet det kald du er i.

9.    Her laver du de 3 forskellige genopkald:

• Fælles genopkald: Emnet kommer igennem til den næste ledige agent som har adgang til kampagnen på genopkaldstiden.
  • Privat genopkald: Dette binder genopkaldstiden til dig. Administrator kan sætte systemet til at frigive Privat aftaler ud til puljen hvis du ikke er på arbejdet på aftale tidspunktet.
  • VIP genopkald er meget speciale og skal bruges varligt. Disse genopkald kommer op, selvom du ikke har valgt den kampagne de ligger på.

OBS! Du skal altid angive en genopkalds tid inden du forlader kontaktsiden

10.  Hvis emnet beder dig til at ringe til andet nummer, bruger du dette felt. Når du trykker på den grønne ring op knap, afslutter du det kald du er i og ringer videre til det næste nummer. Derfor skal du huske at afslutte dit kald før du ringer videre. Du kan også bruge videre stil til anden inden for din virksomhed (emnedata følger ikke med)