Vælg kampagne og begyndt at ringe

En kampagne står klar og emner til rådighed. Nu skal dine agenter begynde at ringe.

Gå til hovedmenupunktet ”Kontakt”

1. Klik på en eller flere kampagner, du skal ringe på. Når kampagnen er valgt, hopper den op under ”Valgte kampagner” øverst i skærmbilledet. Hvis listen over kampagner du kan vælge fra er lang, kan "Søg efter kampagner" feltet måske hjælpe dig med at finde kampagnen.

2. Indtast dit telefonnummer i ”Telefonnummer” feltet. Dette nummer skal kunne modtage et indgående opkald, og må ikke være viderestillet. For at kunne ringe med Hero Outbound, skal du besvare det opkald, HeroBase laver til dette nummer.

3. Klik på ”Kontaktsiden” knappen for at starte med at ringe.

Hvis I ønsker at summere Ubehandlet og Automatiske genopkald sammen i en samlet "Ikke kontaktet", som vist på nedenstående billede, kan I kontakte jeres CX manager eller skrive til info@herobase.com