Release Letter - Maj 2019

Spændende nyheder til dig
Så er vi tilbage med nye funktioner og opdateringer til Outbound, som I kan starte med at bruge allerede fra tirsdag den 7. maj.
Inbound er blevet endnu bedre – nye funktioner i Return Call Manager
Vi har gjort det endnu lettere at få mere ud af indgående opkald:
  • Vi har ændret i indstillingsmulighederne for, hvor længe et indgående opkald kan vente i kø på en ledig medarbejder – nu kan den faktisk indstilles til uendeligt. Og I bestemmer selv, hvor ofte den ventende skal høre en besked.
  • Vi har også forbedret ”Ring-tilbage ”-funktionen, så jeres kontaktrate bliver endnu bedre: Et mistet opkald vil fremover automatisk blive lagt i outbund-køen, så I er sikre på ikke at gå glip af en samtale. Læs mere om det her.

På vores hjælpeportal kan I læse mere om de forbedringer, vi har lavet i Return Call Manager.
Kalender
For at forbedre både sikkerheden og brugervenligheden, kan du nu sende et godkendelseslink til ejerne af eksterne kalendere, som ikke har en Hero konto. Linket bruges til at bekræfte godkendelsen af abonnementet på Hero kalenderen.

Vores hjælpeportal kan guide dig igennem opsætningsproceduren.
Emneadministration og Kampagnestyring
  • Der er nu muligt at ændre status og andre vigtige indstillinger på flere Emner samtidig, uanset hvilken status de har i forvejen. Ændringerne kan også fortrydes og sættes tilbage til det oprindelige. Se mere om denne funktion på vores hjælpeportal.
  • Kampagnenavnet følger nu med, når man eksporterer dubletfiler fra emnepuljer
  • Der er nu mulighed for at vælge om ”Ring til genopkald på tværs af kampagner” skal respektere aktuelle kampagnerettigheder eller ej.
Idé Hub – fortæl os jeres ideer
Vi er glade for at kunne fortælle jer om vores nye Idé Hub. Vi er altid interesserede i at høre jeres gode ideer til vores løsninger, så vi har lavet en Idé Hub, hvor I selv kan komme med forslag og stemme på forslag stillet af andre brugere.

Bare klik på menuen Hjælp og vælg ”Idé Hub”. Vi har givet adgang til alle administratorer og brugere med udvidede datarettigheder.

Vi er meget spændte på at høre jeres mening om, hvordan vi kan forbedre Hero Outbound, så det bliver endnu bedre for jer at bruge.
Help Beacon
Vores idébank er kun en lille del af indsatsen for at forbedre kommunikationen mellem HeroBase og vores kunder. En anden vigtig del er, at vi nu har gjort vores support til en del af selve Outbound-platformen, så det bliver både lettere og hurtigere for jer at få den hjælp, I har brug for.

Fremover vil hjælpeportalen åbne direkte i Outbound, når I klikker på hjælp og I vil se forslag til relevante hjælpeartikler. I vil stadig kunne søge i hele hjælpeportalen og sende os mails, og indenfor den nærmeste fremtid vil vi også tilføje en live chatfunktion.
Opdaterede Scoreboards
Vi har givet vores Scoreboards en seriøs ansigtsløftning med et nyt design, der gør sig langt bedre på jeres monitors. Tag et smugkig her:
Systemforbedringer
  • Problemet med at Private Genopkald blev konverteret til VIP Genopkald hos brugere, der ikke havde adgang til funktionen VIP Genopkald, er løst.
  • Vi har givet mulighed for at fravælge individuelle Emner, efter man har valgt ”alle emner” på skærmbilledet i Emneadministration.
Flere gode nyheder på vej…
Ja, det var et langt nyhedsbrev, men vi håber at I bliver glade for alle de nye funktioner og forbedringer. Og der er flere på vej. Vi lytter til jeres ønsker og arbejder hele tiden på at gøre vores løsninger bedre for jer.

Hvis I har spørgsmål til, hvordan I bedst kan gøre brug af de forbedrede funktioner, er I altid velkomne til at kontakte os.
Casper Langhoff
CEO at HeroBase