GDPR Update

I kølvandet på de seneste afgørelser fra Datatilsynet omkring optagelse af samtaler, har vi modtaget mange henvendelser fra jer med ønsker om rådgivning.
Først og fremmest vil vi gerne sig tak for den store tillid, I på den måde viser os, selvom HeroBase jo egentlig kun er jeres databehandler.

For at gøre det så kort som muligt: Når det kommer til overholdelse af datasikkerhed, også hvad angår optagelse af samtaler, vil vi altid anbefale jer først og fremmest at søge juridisk bistand. På den baggrund kan I så tilpasse opsætningen af jeres Hero-løsninger, så den svarer til den juridiske rådgivning og jeres forretningsmæssige beslutninger.

For at gøre det hele en smule lettere for jer, har vi som bekendt sikret os de bedst mulige certificeringer indenfor datasikkerhed (se mere på vores hjemmeside). I forlængelse deraf har vi i Hero Outbound udviklet en lang række funktioner, der støtter op om overholdelse af datasikkerhed:

• Optagelse af agent-linjen alene
  • Brugeraktiveret optagelse
  • Mulighed for at slette kundedata på kundens egen anmodning
  • Automatisk sletning af kundedata
  • Mulighed for at udarbejde separate kampagner for hhv. emner med tilsagn og emner uden tilsagn

Med de mange muligheder kan I relativt let sætte jeres Hero-løsning op, så den passer til den juridiske rådgivning, I har modtaget. Hvis I har behov for yderligere hjælp til opsætning, er I naturligvis velkomne til at kontakte jeres kunderådgiver hos HeroBase.

Desuden glæder vi os til at invitere jer til en workshop, hvor I vil få mulighed for at få gode råd, tips og tricks indenfor datasikkerhed. I vil modtage en invitation hertil indenfor en overskuelig fremtid.

Og så vil jeg blot ønske jer en god påske og endnu engang takke jer for at være kunder hos HeroBase.
Casper Langhoff
CEO