to-faktor godkendelse (MFA)

I Hero Outbound kan du tilføje to-faktor godkendelse på bruger. Den første faktor er som bruger er vandt til, brugernavn og adgangskode, den næste faktor er en SMS som sendes til det nummer som er konfigureret på brugerens profil.

Når du skal lave ændringer på bruger skal du være Administrator i systemet med rettigheder til at ændre Bruger:

1. Tryk på Organisation i "Hovedmenuen" og tryk på den bruger som skal bruge MFA
  2. Scroll ned af siden indtil du ser dette område:
  3. Vælg SMS som en MFA type
  4. Tilføj det nummer (brugerens mobil nummer) hvor koden skal sendes til  via SMS
  5. Gem bruger indstillingerne

Næste gang brugeren logger ind, efter indtastet adgangskoden, kommer han/hun til en side hvor de skal indsætte den kode de modtager i SMS'en.
Nogle indstillinger, som Rediger nummer visning, vil kun være tilgængelig hvis bruger er logget ind med MFA.