Adgangslog

Denne feature er kun tilgængelig for administrator i Hero Outbound

I adgangslog finder du alle forsøg på at logge på med et brugernavn i din del af organisationen. det betyder, at du kan se forsøg foretaget af brugere på samme eller lavere niveau end dig i organisations træet. Logoerne kan ses enten i en listevisning kaldet "Agenda" eller i en kalendervisning med navnet "Måned".

I Liste visningen er log sat op I kolonner.

• Dato: De datoer og tider, hvor loginhændelsen opstod
  • Login: Hvilket brugernavn blev brugt i loginforsøg
  • IP-adresse: Fra hvilken IP-adresse blev tilmeldingen forsøgt
  • Succes: En grøn prik angiver succes, og den røde prik angiver en fejl.

I månedsvisningen vil du se en hel måned med login. På hver dag er der en indikation af, hvor mange login der var succesfulde og hvor mange fejlede.