Pause

Her konfigurerer du forskellige typer af pauser dine bruger kan anvende. Hvis du ikke tilføjer pauser her, vil alle pauser være registreret som "pause".

Når du vil oprette en type pause, tryk på "Tilføj Pause årsag".
Du kan aktivere og deaktivere denne pause ved at rykke på rediger og fjerne/tilføje hak i Aktivér

På kontaktsiden, andvend pausen ved at trykke på Pause knappen oppe i højre hjørne.

Når du trykker pauseknappen, kommer der frem en dialog boks hvor du har en plukliste du kan vælge hvilken prædefinerede pause årsag du bruger. Du har også mulighed for at taste en alternativ årsag for din pause.

Når du har valgt din pause, får du det nedenstående billede på din skærm.
Tryk på Vågn op når du afslutter din pause og vil fortsætte dit arbejde i Outbound.