Flet felter i kalender aftaler

Dette bruges f.eks, på kampagner hvor agenter booker møder for assurandør som kører mellem mødestader, det er et afgørende element i at de får de korrekte oplysninger i deres kalender.

Klassisk er emnets navn og adresse indtastet i aftalen og den sendt som en invitation til emnet og assurandøren. Hvis denne data indtastes forkert, er der risiko for fejl, eller at assurandøren møder op på den forkerte adresse.
For at imødegå disse udfordringer og også fjerne nogle af de gentagne skriveopgaver for agenterne har vi konstrueret en funktion, hvor felter fra stamdata- eller resultatdata automatisk slås sammen i detaljerne i aftalen.
Du starter med at bruge feltet "Opsummeringsfelter" i kampagneskabelonen for kampagnen, hvor du vil aktivere denne funktion. Vælg hvilke områder du vil have, at feltet skal slås sammen til:

Nu skal du aktivere dette på kalenderen.
  1. Gå til Kampagne/kalender og vælg den rigtige Kalender
  2. Tryk på Rediger knappen oppe i højre hjørne til at få frem indstillingerne til denne Kalender
  3. Scroll ned til bunden og sæt hak i "Aktivér resume"
  4. Sæt flueben i afkrydsningsfelterne, der svarer til de områder, du gerne vil flette til

Du kan nemt teste dette med at Oprette nyt emne under Kampagner og sætte ind den data to gerne vil få flettet ind. Åbn kalenderen og opret en aftale. Nu skal dine felter som du har valgt være flettet ind i aftale detaljerne.