Dubletvask af emner efter upload og ringeaktivitet

Hvis der ved et uheld er uploadet emner uden dubletfilter i systemet, og emnerne herefter er blevet kontaktet, vil brugerne opleve at ringe til allerede lukkede emner. Men det kan løses bagudrettet ved at følge disse trin:

TRIN A: Deaktivér Private genopkald + lukkede emner

1. Gå til Emner > Emne Admin > Opret ny visning
  2. Under "Kampagner, Projekter og emnepuljer" Vælg den/de pågældende kampagner
  3. Under "Emnestatus og Resultater" vælg "Private genopkald" under åbne emner og alle de lukkede emner
  4. Under "Dato og tid" vælg "Intet tidsfilter" i drop-down menuen
  5. I bunden af visningen, klik vælg "Aktive" i drop-down menuen (hvor der står "Alle")
  6. Gem visningen - eks. som "Emner der skal bevares"
  7. Kontroller at antallet af private genopkald stemmer > Klik på visningen > Klik på "Vælg alle" (hvid knap) > Klik herefter på "Deaktivér" (hvid knap)

TRIN B: Upload puljen/puljerne igen

1. Gå til Kampagner > Emnepuljeoversigt > Upload emnepuljer
  2. Upload emnepuljen/puljerne igen med dubletkontrol og med handling: Deaktivér eksisterende emne
  3. Nå puljen er uploadet gå til Emnepuljeoversigten > Klik i boksen til venstre for puljen > Klik "Handlinger" i øverste højre hjørne > Vælg "Deaktivér"

TRIN C: Genaktiver private genopkald + lukkede emner

1. Gå til Emner > Emne admin > Klik på den visning, du gemte i TRIN A
  2. I bunden af visningen vælg 'Inaktive' i drop-down menuen (hvor der står aktive)
  3. Klik på "Vælg alle" (Hvid knap) > Klik på "Aktiver" (Hvid knap)

Nu er dubletterne taget bort, men lukkede emner og private genopkald er bevarede