Sådan uploader du emner med emneejer

Tilføj en kolonne i din .csv fil, som skal angive emneejeren – den kan eksempelvis hedde: ”Emneejer”:

Gå til ”Kampagner” > Kampagneskabelonoversigt > Klik på ”Edit” ud for den skabelon, der benyttes på den kampagne, der skal have emner uploadet med emneejer.

1. Under punkt 3. ”Upload emner med emneejerskabskode”: Sæt hak i boksen ud for ”Emneejerskabskode”.
  2. Angiv navnet på den kolonne, du har tilføjet i din .csv upload fil – i ovenstående eksempel skal der stå ”Emneejer”
  3. Gem

Gå til ”Organisation” > Klik på brugeren/teamet > Klik på ”Rediger” > Angiv en unik ejerskabskode i feltet ”Emneejer”:

Tilføj en unik emneejer kode på alle de brugere eller teams, der skal have emnerne tildelt.

Gå tilbage i din .csv fil. I kolonnen med emneejerskabskolonnen – i dette eksempel ”Emneejer” angives emneejerskabskoden for de teams eller brugere, der skal have det pågældende emne:

Upload emnerne som normalt via Kampagner > Emnepuljeoversigt > Upload emnepuljer.