Opret ny emne (manuelt)

Har du behov for at manuelt oprette et emne, kan du følge denne lille vejledning:

OBS! Det kræver en funktions rettighed for at få lov til dette. Mangler du denne rettighed skal du snakke med din administrator for at bede om den

1.  I hovedmenuen tryk på Emner> Opret Emne
  2.   Vælg en relevant kampagne fra pick listen hvor emnet skal ligge
  3.   Klik på "Opret emne"
  4.   Indtast emne data (mindst ét telefonnummer) som er på kontakt siden

Standard emnepulje
Hero Outbound vil automatisk generere en standard emnepulje til manuelt oprettede emner for hver kampagne.

•   Gå til emnepuljeoversigt for at finde den emnepulje (med navnet "[kampagne navn] [oprettelsesdato]")