Behandle uløste emner fra tidligere sessioner

Hvordan at behandle uløste emner
Et link under telefonnummerfelt på kontakt siden fortæller dig, hvis du har nogen uløste kundeemner fra tidligere session (r).

Hvad er uløste kundeemner?
Uløste emner typisk forekomme, hvis browseren lukkes eller pc'en lukker ned, før du gemmer emne. Via dette link kan du behandle uløste emner korrekt. Bemærk venligst, at den emne har status uløst emne op til 7 dage. Bagefter status indstilles automatisk til forladte emne, hvilket betyder, at emne er behandlet.
Klik på linket for at se en liste over dine uløste emne (r)
Klik på "Rediger" for at redigere og gemme resultat data  eller Klik til at ringe (og behandle) emne